Per tal de celebrar aquesta efemèride la IGP Calçot de Valls ha organitzat una exposició fotogràfica titulada "Pagesos d´etiqueta" a càrrec del vallenc Carles Cubos, on apareixen tots els sociats de l´entitat i que es complementa amb un video amb les opinions dels associats que recullen la història de l'entitat, al llarg d'aquests 25 anys. La mostra que fins a final de mes es pot visitar a Valls es preveu que també es pugui veure a les poblacions de Reus, Tarragona, Altafulla i el Vendrell. Per al mes d´abril han organitzat un sopar de germanor, i també han previst fer una sortida al mes de maig amb els socis a la Fundació Miquel Agustí on es fa la barreja de la llavor que empraran per a la propera temporada calçotaire.
La IGP Calçot de Valls va nèixer ara fa 25 anys agrupan a una catorzena de socis amb una producció de 400.000 calçots i al 2020 el celebren amb una cinquantena d´associats i amb una campanya que es preveu sigui de récord, donat que s´espera una producció d'uns 18 milions de calçots, si la climatologia continua acompanyant.
Desde la IGP Calçot de Valls es vol destacar la feina que desde l´entitat s´està realitzant en els darrers anys per tal de millorar la presentació i les característiques organolèptiques del calçot per tal d´augmentar-ne encara més la seva qualitat. El calçot de la IGP ha d'estar cultivat a les comarques de l´Alt Camp, Baix Camp, Tarragonès i Baix Penedès. Té una cama blanca d'una llargada de 15 a 25 centímetres i un diàmetre d'1,7 a 2,7 centímetres, A més cada manat, que pot ser de 15,25 ó 50 calçots, inclou una etiqueta amb un número de referència que en segueix la traçabilitat. D'altra banda els darrers anys s´ha afegit inspeccions tant internes com externes per tal de garantir la qualitat a través dels controls de normatives i requisits.