• Inici
  • El calçot
    • El Calçot de Valls
    • Procés productiu
    • Resultat dels assajos
    • Curiositats
    • El Calçot: més que una tradició
    • Com es fa una calçotada?
  • Auca
  • Productors
  • Vídeos
  • Contacte

El Joc del Calçot.
 

El Joc del Calçot.
 

Una iniciativa de la IGP Calçot de Valls per a descobrir i aprendre els secrets de la ceba dolça més popular arreu del món.

Coincidint amb la Gran Festa de la Calçotada, s´ha posat a la venda un joc dedicat exclusivament al calçot. La fusió entre l’Oca i el Trivial dona vida al ‘joc del calçot’, amb què petits i grans gaudiran mentre aprenen sobre l’element gastronòmic més arrelat a la tradició vallenca.

Diverses caselles i temàtiques conformen un joc en el qual cal superar preguntes i diversos obstacles per tal d’alçar-se guanyador.  El joc del calçot pretén donar a conèixer no només als vallencs i vallenques, sinó arreu , les característiques més importants del calçot, la seva història i les claus sobre la calçotada sense deixar de passar-s´ho bé jugant en família

El joc del calçot  es trobarà a les diverses cooperatives agrícoles del territori català a un preu de 20 euros.

  • Events i Fires
  • Calendari del consum del calçot.
  • Productors
  • Actualitat

Destacats

Nosaltres els fem per vosaltres...

Nosaltres els fem per vosaltres...

Malgrat el COVID19, els cultivadors de calçots seguim aqui, cuidant els vostres calçots per que en pugueu gaudir a casa o als restaurants. I...

Roda de premsa de l'arrencada del Calçot 2020

Roda de premsa de l'arrencada del Calçot 2020

L'acte comptarà amb la presència del cuiner Nandu Jubany

Adrià Wegrzyn, torna a guanyar el Concurs de Menjar Calçots.
 

Adrià Wegrzyn, torna a guanyar el Concurs de Menjar Calçots.
 

El barceloní ha menjat 200 calçots en 45 minuts

Veure resultats anteriors

Què és una Indicació Geogràfica Protegida?

Què és una Indicació Geogràfica Protegida?

És un distintiu de qualitat, establert per la Unió Europea, amb què distingeix certs productes el Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat de Catalunya.

Aquests productes es diferencien pel seu mètode de producció i d'elaboració de les matèries primeres que procedeixen d'una zona geogràfica concreta. Així, el consumidor pot gaudir de productes conreats al camp amb unes condicions de clima i sòl que, juntament amb l'esfoç que fan els pagesos, els donen unes característiques organolèptiques d'una qualitat excepcional, apte per al delit dels paladars més exigents.

Destacats

Nosaltres els fem per vosaltres...

Nosaltres els fem per vosaltres...

Malgrat el COVID19, els cultivadors de calçots seguim aqui, cuidant els vostres calçots per que en pugueu gaudir a casa o als restaurants. I...

Roda de premsa de l'arrencada del Calçot 2020

Roda de premsa de l'arrencada del Calçot 2020

L'acte comptarà amb la presència del cuiner Nandu Jubany

Adrià Wegrzyn, torna a guanyar el Concurs de Menjar Calçots.
 

Adrià Wegrzyn, torna a guanyar el Concurs de Menjar Calçots.
 

El barceloní ha menjat 200 calçots en 45 minuts

Veure resultats anteriors

Galeria de fotos

Veure més

fons europeu agricola desenvolupamentdepartament d'agricultura generalitat de catalunya
© info@igpcalcotdevalls.cat
  • Inici
  • El calçot
  • Auca
  • Productors
  • Vídeos
  • Contacte
  • Sitemap
  • cat esp eng fra